TELAKKA - 60°22.42'N, 23°06.67'E (TOIMIKUNTA)

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla osoitteessa Satamakatu 22, 24100 Salo

Telakalla on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastonostureita on yksi nousukiskojen varrella ja mastoille on omat säilytystelineensä. Telakalla on myös kameravalvonta.

Veneen säilytys ja valvonta telakalla on aina omalla vastuulla. Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkamestarin kanssa.

Kaikista telakalla säilytettävistä veneistä on tehtävä telakointisopimus. Telakkamestarilta saat lisäohjeita.

Telakointisopimuksen tehneet

Hintaan sisältyy nostot, laskut ja mastos säilytys.

Varmista, että telakointisopimuksesi on ajan tasalla. Noudata telakointisopimuksen ohjeita!
- jokainen siivoaa oman telakointipaikkansa
- noudata kesätelakoinnin ohjeita
- telakalla käytettävien muovien/pressujen pitää olla hyväkuntoisia, jotta mikromuovia ei pääse luontoon.

Vene ei telakoitu telakalla (Ei telakointisopimusta)
-Maston säilytys telakalla 30 €
-Veneen nosto tai lasku 25 €

Ilmoita tekstiviestillä 0400 531 143 tai täytä sähköinen Ota yhteyttä! –lomake. www.salonpursiseura.fi/yhteystiedot

Tarvittavat tiedot:
- veneen rekisterinumero
- veneen omistaja
- puhelinnumero
Paluuviestinä saat tilinumeron ja viitenumeron. Muista maksaessa käyttää viitenumeroa!

Nostosta tai laskusta, jota ei ole ilmoitettu, peritään 50 € maksu.