top of page

KASNÄS REGATTA 2020

Talkoovoimin toteutettava Meripäivät on Salon Pursiseuran suurin vuosittainen ponnistus. 

Kasnäs Regatta purjehditaan elokuussa Meripäivien yhteydessä. Käytössä on FinRating/LYS-tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Perjantai-illasta lähtien, kilpaileville veneille on varattu paikat Kasnäsin vierassataman satama-altaasta. Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo 10.00 ja ensimmäinen vene starttaa radalle klo 11.00. 

Kilpailun jälkeen on luvassa saunomista ja jälkipelien virittelyä upeassa Kasnäsin rantasaunassa. Saunan jälkeen alkavat varsinaiset After Seiluut Kasnäsin ravintolassa, jossa voimme nauttia regattaillallisen saaristolaispöydästä. Illan ohjelmassa on myös kisan palkintojenjako ja mukavaa yhdessäoloa ja iltajammailua Kasnäsin ravintolan katetulla terassilla musiikin tahdissa vaikka valomerkkiin saakka.  

Luvassa on hieno purjehduskilpailu ja merihenkinen viikonloppu Kasnäsin vesillä ja satamassa! Sauna ja koko miehistön yhteinen regattaillallinen kruunaavat kisapäivän, ja venekuntien kipparit ja kokit pääsevät myös helpommalla, kun ei tarvitse kisan jälkeen alkaa ruuanlaittopuuhiin, vaan voi lähteä virkistymään kisasaunaan ja sieltä suoraan illalliselle!

2020 ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

 

 

Avataan myöhemmin

Ilmoittaudu Regattaan

ILMOITTAUTUNEET 2019

bottom of page