SAARIPAIKAT JA TELAKKA

Telakka sijaitsee osoitteessa Satamakatu 22, 24100 Salo

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla Satamakadulla.

Telakalla on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastonostureita on yksi nousukiskojen varrella. Mastoille on omat säilytystelineensä.

Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkatoimikunnan kanssa.

Hundholmen "Huntti" sijaitsee Hiittisten merivartioaseman vieressä kyläsatamaan vievän väylän varrella.

Bolaxin pohjoispuolella, Långholmenin ja Gloholmenin välissä sijaitsee Utterholmenin saari. Lännenpuoleinen lahti on Nauti-Cat Club ry:n entinen satama, joten historiaa kunnioittaen paikka sai nopeasti lempinimen Kattisaari. Olihan se alun perin "merikissojen" tukikohta.

Östra Skären -nimisessä saariryhmässä sijaitsee Salon Pursiseuran uusin tukikohta Trollandet.

Salon Pursiseuran ensimmäinen oma satama Halsinnokka sijaitsee Särkisalon itäpuolella Iso-Marjasaari -nimisessä saaressa.