PURJEHDUSTAPAHTUMAT

KASNÄS REGATTA

Talkoovoimin toteutettava Meripäivät on Salon Pursiseuran suurin vuosittainen ponnistus.

Kasnäs Regatta purjehditaan elokuussa Meripäivien yhteydessä. Käytössä on LYS-tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun LYS-rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

PENAN PURJEHDUS

Penan Purjehdus on seuran sisäinen päiväkisa, joka purjehditaan kesäkuussa Hiittisten saaristossa LYS-säännön mukaan. Lähtö ja maali ovat Hundholmenin edustalla. Puolivakavassa kisassa on tavoitteena, että kaikki halukkaat pääsevät miehistöihin mukaan.

HUNTIN RUNTTI!

Huntin Runtti -jollakisa seilataan nimensä mukaisesti Hundholmenin ympäri. Kisassa on kolme luokkaa: juniorit optimistijollilla, jokamiesluokka optimistijollilla ja avoin topper-luokka. Huntin Runtti on todellinen urheilukilpailu, jossa myös yleisö saa osansa liikunnasta kiertäessään ympäri saarta kannustamassa jollailijoita. Seuran sisäinen Huntin Runtti ajoittuu elokuuhun, viikko Meripäivien jälkeen.