JÄSENYYS

Salon Pursiseuran jäseneksi voi päästä kuka tahansa pursiseuratoiminnasta kiinnostunut henkilö. Seuran jäseniltä peritään liittyessä liittymismaksu sekä vuosittainen jäsenmaksu.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, täytä oheinen jäsenhakemuslomake Jäsenyyden hyväksyy seuran hallitus seuraavassa kokouksessa.

VENEASIAT

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla Satamakadulla ja siellä  on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastoille on omat säilytystelineensä. Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkatoimikunnan kanssa.

Telakalla säilytettävistä veneistä on tehtävä telakointisopimus.

KULULASKUT

Mikäli sinulla on veloitettavia kuluja seuralta liittyen pienhankintoihin yms., käytäthän alla olevaa kululaskupohjaa, jonka liitteeksi voit skannata / liittää alkuperäiset kuitit. Toimita täytettynä ja allekirjoitettuna rahastonhoitajalle kuittien kera.

KATSASTUS

Katsastuksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta ohjaamalla ja opastamalla veneilijöitä veneidensä hoitoa, varustamista ja varusteidenkäyttötaitoa koskevissa asioissa sekä turvallisuusmyönteisten asenteiden omaksumisessa. Vastuu veneestä ja siinä olevien henkilöiden turvallisuudesta on veneen omistajalla tai haltijalla ja kulussa oltaessa päällikkönä toimivalla. Katsastus ei vapauta heitä tästä vastuusta. Katsastus on kaksiosainen: peruskatsastus tehdään joka viides vuosi ja vuosikatsastus tehdään kunkin vuoden kesäkuun loppuun mennessä veneen ollessa vesillä.

Kilpailuissa noudatettavat katsastusohjeet määritellään kilpailukutsussa, ja ne koskevat vain kulloistakin kilpailutapahtumaa.

Salon Pursiseuralla on lukuisia katsastajia, jotka vapaa-ajallaan huolehtivat veneiden katsastuksesta. Pääsääntöisesti seuran veneet pyritään katsastamaan määrättyinä katsastuspäivinä, jolloin myös maksu on alhaisempi.

SÄÄNNÖT

1§ Yhdistyksen nimi on Salon Pursiseura ry ja sen tarkoituksena on herättää ja vahvistaa harrastusta merimatkailuun, purjehdukseen, melontaan ja soutuun sekä lisätä mahdollisuuksia sellaisten matkojen tekoon erilaisilla tähän tarkoitukseen sopivilla aluksilla sekä olla yhdyssiteenä Salon ja Salon seudun veneenomistajien kesken.

Yhdistyksen kotipaikka on Salon kaupunki.

SEURAMAKSUT

Liittymismaksut Täysjäsen: 400€ muut: 20€

Vuosimaksut      Täysjäsen: 90€   muut: 20€. Kunniajäsenet 0€

SÄÄ- JA VESITILANNE

10 päivän sääennuste - Hiittinen

Tuuliennuste - Itämeri

Meriveden korkeus, Itämeri

Salamatutka

Tarkista Kasnäsin sää WEB-kamerasta

Strömman silta

15.4.–15.6. päivittäin klo 7.00–22.00
16.6.–15.8. päivittäin klo 7.00–24.00
16.8.–31.10. päivittäin klo 7.00–22.00

Huom! Talvikaudella avaus tilattava edellisenä arkipäivänä. Kesäkaudella sillan avaus tilattava 60 minuuttia ennen avausajankohtaa.

HALLITUKSEN MATERIAALIT (Salasana)