top of page
JÄSENYYS

JÄSENYYS

Seuramme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia veneilyn parissa esim. käytössäsi on kolme saaritukikohtaa ja telakka Salossa.


Tutustu kohteisiimme täältä 

Saaripaikoissa on kesän aikana erilaisia tapahtumia ja veneen katsastustilaisuuksia. Veneilijöiden kirkkopyhää vietetään kesäkuussa Hiittisten kirkossa.
Junioreille järjestetään jollakoulutusta. Elokuussa on Meripäivät Kasnäsissä jossa kisataan Astrum Kasnäs Regatta.

Seuramme jäsenyyden kautta sinut rekisteröidään kattojärjestö Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäseniksi ja saat SPV:n julkaiseman Nautic-lehden.

Vakuutusyhtiöt myöntävät venevakuutuksesta alennusta 10–20 prosenttia katsastettujen veneiden vakuutuksiin ja Trossi -jäsenyydestä saa myös alennuksen.

Aktiiveille seurastamme löytyy monenlaista toimintaa oman mielenkiinnon mukaisesti.

Lisätietoa tarvittaessa: info@salonpursiseura.fi

Salon Pursiseuran jäseneksi voi päästä kuka tahansa pursiseuratoiminnasta kiinnostunut henkilö. Seuran jäseniltä peritään liittyessä liittymismaksu sekä vuosittainen jäsenmaksu.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, täytä oheinen jäsenhakemuslomake Jäsenyyden hyväksyy seuran hallitus seuraavassa kokouksessa.

VENEASIAT

Vastuu veneestä ja siinä olevien henkilöiden turvallisuudesta on veneen omistajalla tai haltijalla ja kulussa oltaessa päällikkönä toimivalla. Katsastus ei vapauta heitä tästä vastuusta. 

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla Satamakadulla ja siellä  on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastoille on omat säilytystelineensä. Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkatoimikunnan kanssa.

Telakalla säilytettävistä veneistä on tehtävä telakointisopimus.

Katso telakointiin liittyvä ohjeistus (Telakointisopimus, hinnasto jne.)

VENEASIAT
deck-professional-sailboat-racing-yacht-during-competition-sunny-windy-summer-day-moving-f
Kululaskut

KULULASKUT

Mikäli sinulla on veloitettavia kuluja seuralta liittyen pienhankintoihin yms., käytäthän alla olevaa kululaskupohjaa, jonka liitteeksi voit skannata / liittää alkuperäiset kuitit. Toimita täytettynä ja allekirjoitettuna rahastonhoitajalle kuittien kera. 

deck-professional-sailboat-racing-yacht-during-competition-sunny-windy-summer-day-moving-f

KATSASTUS

Katsastuksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta ohjaamalla ja opastamalla veneilijöitä veneidensä hoitoa, varustamista ja varusteidenkäyttötaitoa koskevissa asioissa sekä turvallisuusmyönteisten asenteiden omaksumisessa. Vastuu veneestä ja siinä olevien henkilöiden turvallisuudesta on veneen omistajalla tai haltijalla ja kulussa oltaessa päällikkönä toimivalla. Katsastus ei vapauta heitä tästä vastuusta. Katsastus on kaksiosainen: peruskatsastus tehdään joka viides vuosi ja vuosikatsastus tehdään kunkin vuoden kesäkuun loppuun mennessä veneen ollessa vesillä. Tarvittaessa voit ennalta tutustua SPV:n katsastusvaatimuksiin

Kilpailuissa noudatettavat katsastusohjeet määritellään kilpailukutsussa, ja ne koskevat vain kulloistakin kilpailutapahtumaa.

 

Salon Pursiseuralla on lukuisia katsastajia, jotka vapaa-ajallaan huolehtivat veneiden katsastuksesta. Pääsääntöisesti seuran veneet pyritään katsastamaan määrättyinä katsastuspäivinä, jolloin myös maksu on alhaisempi.

Katsastajat myyvät perälippuja

Katsastus

SÄÄNNÖT

1§ Yhdistyksen nimi on Salon Pursiseura ry ja sen tarkoituksena on herättää ja vahvistaa harrastusta merimatkailuun, purjehdukseen, melontaan ja soutuun sekä lisätä mahdollisuuksia sellaisten matkojen tekoon erilaisilla tähän tarkoitukseen sopivilla aluksilla sekä olla yhdyssiteenä Salon ja Salon seudun veneenomistajien kesken.

 

Yhdistyksen kotipaikka on Salon kaupunki.

SEURAMAKSUT 

Liittymismaksut Täysjäsen: 400€ muut: 20€

Vuosimaksut     

Täysjäsenet: 110€   vapaajäsenet: 40€ 

Perhe ja juniorijäsenet: 20€

Kunniajäsenet 0€

 

SEURAMAKSUT
SÄÄNNÖT

SÄÄ- JA VESITILANNE

10 päivän sääennuste - Hiittinen

Tuuliennuste - Itämeri

Tuuliennuste ja kamerat -Windy

Meriveden korkeus, Itämeri

Salamatutka

Kasnäsin Satamakamera

HSF Marinen Satamakamera

Taalintehtaan Satamakamera

Strömman silta

Puh. 029 534 3274

15.4.–15.6. päivittäin klo 7.00–22.00
16.6.–15.8. päivittäin klo 7.00–24.00
16.8.–31.10. päivittäin klo 7.00–22.00

Huom! Talvikaudella avaus tilattava edellisenä arkipäivänä. Kesäkaudella sillan avaus tilattava 60 minuuttia ennen avausajankohtaa.

Linkkejä

HALLITUKSEN MATERIAALIT (Salasana)

bottom of page