top of page
JÄSENYYS

JÄSENYYS

Seuramme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia veneilyn parissa esim. käytössäsi on kolme saaritukikohtaa ja telakka Salossa.


Tutustu kohteisiimme täältä 

Saaripaikoissa on kesän aikana erilaisia tapahtumia ja veneen katsastustilaisuuksia.
 

Junioreille järjestetään kesällä jollakoulutusta ja elokuussa on Astrum Kasnäs Regatta.

Seuramme jäsenyyden kautta sinut rekisteröidään kattojärjestö Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäseniksi ja saat SPV:n julkaiseman Nautic-lehden.

Vakuutusyhtiöt myöntävät venevakuutuksesta alennusta 10–20 prosenttia katsastettujen veneiden vakuutuksiin ja Trossi -jäsenyydestä saa myös alennuksen.
SPV jäsenetuja ovat mm. If Vakuutuksen tapaturmavakuutus veneilytoiminnassa ja veneilyyn välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla samoin edellytyksin kuin Suomessa.
SPV:n eduista tarkemmin: https://spv.fi/spv/jasenedut

Aktiiveille seurastamme löytyy monenlaista toimintaa oman mielenkiinnon mukaisesti.

Lisätietoa tarvittaessa: info@salonpursiseura.fi

Salon Pursiseuran jäseneksi voi kuka tahansa hakea, joka on pursiseuratoiminnasta kiinnostunut. Seuran jäseniltä peritään liittyessä liittymismaksu sekä vuosittainen jäsenmaksu.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, täytä oheinen jäsenhakemuslomake Jäsenyyden hyväksyy seuran hallitus seuraavassa kokouksessa.

VENEASIAT

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla Satamakadulla ja siellä  on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastoille on omat säilytystelineensä. Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkamestarin kanssa.

Vastuu veneestä ja siinä olevien henkilöiden turvallisuudesta on veneen omistajalla tai haltijalla ja kulussa oltaessa päällikkönä toimivalla. Katsastus ei vapauta heitä tästä vastuusta. 

Telakalla säilytettävistä veneistä on aina tehtävä telakointisopimus.

Telakkamestarilta voit tiedustella mahdollisista vapaista telakointipaikoista.  Mikäli olet saamassa paikan niin tee seuraavaksi telakointisopimus ja toimita se allekirjoitettuna telakkamestarille. 

Katso telakointiin liittyvä ohjeistus (Telakointisopimus, hinnasto jne.)

VENEASIAT
deck-professional-sailboat-racing-yacht-during-competition-sunny-windy-summer-day-moving-f
Kululaskut

KULULASKUT

Mikäli sinulla on veloitettavia kuluja seuralta liittyen pienhankintoihin yms., niin käytä alla olevaa kulukorvauspohjaa, jonka liitteeksi voit skannata / liittää alkuperäiset kuitit.

Palauta täytetty ja allekirjoitettu kulukorvauslomake taloudenhoitajalle kuittien kera.

 

Vain allekirjoitetulla kulukorvauksella voidaan maksaa kuluja!

20230812_142902.jpg

KATSASTUS

Katsastuksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta ohjaamalla ja opastamalla veneilijöitä veneidensä hoitoa, varustamista ja varusteidenkäyttötaitoa koskevissa asioissa sekä turvallisuusmyönteisten asenteiden omaksumisessa. Vastuu veneestä ja siinä olevien henkilöiden turvallisuudesta on veneen omistajalla tai haltijalla ja kulussa oltaessa päällikkönä toimivalla. Katsastus ei vapauta heitä tästä vastuusta. Katsastus on kaksiosainen: peruskatsastus tehdään joka viides vuosi ja se tehdään veneen ollessa maalla. Vuosikatsastus tehdään kunkin vuoden kesäkuun loppuun mennessä veneen ollessa vesillä. Tarvittaessa voit ennalta tutustua SPV:n katsastusvaatimuksiin

Kilpailuissa noudatettavat katsastusohjeet määritellään kilpailukutsussa, ja ne koskevat vain kulloistakin kilpailutapahtumaa.

 

Salon Pursiseuralla on lukuisia katsastajia, jotka vapaa-ajallaan huolehtivat veneiden katsastuksesta. Pääsääntöisesti seuran veneet pyritään katsastamaan määrättyinä katsastuspäivinä, jolloin myös maksu on alhaisempi.

Katsastajat myyvät perälippuja.

Katsastus

SÄÄNNÖT

1§ Yhdistyksen nimi on Salon Pursiseura ry ja sen tarkoituksena on herättää ja vahvistaa harrastusta merimatkailuun, purjehdukseen, melontaan ja soutuun sekä lisätä mahdollisuuksia sellaisten matkojen tekoon erilaisilla tähän tarkoitukseen sopivilla aluksilla sekä olla yhdyssiteenä Salon ja Salon seudun veneenomistajien kesken.

 

Yhdistyksen kotipaikka on Salon kaupunki.

SEURAMAKSUT 

Liittymismaksut Täysjäsen: 400€ muut: 20€

Vuosimaksut     

Täysjäsenet: 110€   vapaajäsenet: 40€ 

Perhe ja juniorijäsenet: 20€

Kunniajäsenet 0€

 

SEURAMAKSUT
SÄÄNNÖT

SÄÄ- JA VESITILANNE

10 päivän sääennuste - Hiittinen

Tuuliennuste - Itämeri

Tuuliennuste ja kamerat -Windy

GPS-häirinnän seuranta

Meriveden korkeus, Itämeri

Salamatutka

Kasnäsin Satamakamera

HSF Marinen Satamakamera

Strömman silta

Puh. 029 534 3274

Avataan sää- ja jääolosuhteiden salliessa ympäri vuoden.

1.4.–31.10. päivittäin klo 7.00–24.00
1.11-31.3. avataan vain ammattiliikenteelle ma-pe klo 8.00-16.00

Kesäkaudella (1.4.-31.10) sillan avaus tilattava 60 minuuttia ennen avausajankohtaa.
Talvikaudella (1.11.-31.3.) avaus tilattava viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 8-16.


Strömman kanava, virtausnopeus ja -suunta
 

Linkkejä
bottom of page