TELAKKA - 60°22.42'N, 23°06.67'E (TOIMIKUNTA)

Salon Pursiseuran telakka sijaitsee Salonjoen rannalla osoitteessa Satamakatu 22, 24100 Salo

Telakalla on talvisäilytyspaikkoja n. 60 veneelle ja kymmenkunta sisäpaikkaa.  Mastonostureita on yksi nousukiskojen varrella ja mastoille on omat säilytystelineensä. Telakalla on myös kameravalvonta.

Veneen säilytys ja valvonta telakalla on aina omalla vastuulla. Nostoista ja laskuista sovitaan erikseen telakkamestarin kanssa.

Kaikista telakalla säilytettävistä veneistä on tehtävä telakointisopimus. Telakkamestarilta saat lisäohjeita.

Kaikki nostot ja laskut ovat maksullisia ja ne veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Telakointisopimuksen hintaan sisältyy nostot ja laskut, mutta kaikille muille se on maksullinen myös seuran jäsenille.

Mikäli et säilytä venettä telakalla, mutta nostat tai lasket sen telakalta on sinun ilmoitettava siitä telakkamestarille. Laskutuksen takia sinun on myös lähetettävä tekstiviesti rahashoitajalle telakan rannassa olevan kyltin ohjeiden mukaisesti. Tämä koskee kaikkia, myös seuran jäseniä!

Telakointisopimuksessa on lisätietoa sopimusehdoista. Mikäli veneesi tiedot ovat muuttunet tai epäilet, että sinulla ei ole voimassa olevaa sopimusta niin otathan pikaisesti yhteyttä telakkamestariin.