DSC_0356-2.jpg

KASNÄS REGATTA

Kasnäs Regatta 2021 purjehditaan elokuussa, mikäli yleinen koronatilanne sen sallii.

Käytössä on FinRating tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo xx.00 ja ensimmäinen vene starttaa radalle klo xx.00.

Satama-allas on varattu kilpailuun osallistuville veneille perjantai-illasta sunnuntaihin pois lukien lauantaina päivällä jolloin satama-allas on varattu toisen tapahtuman käyttöön.

Kilpailuun osallistuvilta veneiltä ei peritä satamamaksua. Muut  vierassatamassa yöpyjät maksavat normaalin satamamaksun xx €/ vrk tai xx € / vrk sis. kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö (2 aikuista 2 lasta).

Kilpailun jälkeen kilpailijoilla on käytössä vierassataman naisten ja miesten saunat sekä huoltorakennuksen suihkut. Kylpylä on myös käytössä erillisellä maksulla klo xx.00 asti (uintiaika päättyy klo xx.xx).

Koronasta johtuen Kasnäsillä tehostettu siivousohjelma sataman WC- ja saunatiloissa.

Kasnäs regatan palkintojenjako suoritetaan Kasnäs Paviljongin terassilla klo xx.xx alkaen.
Venekunnille ravintolassa on katettu Saariston noutopöytä xx € omakustannushintaan. Ravintola on auki klo xx asti (keittiö klo xx.xx).

2021 ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautuminen 2021 avataan myöhemmin

llmoittautuminen x.x.2021 klo 10:00 mennessä manage2sail jäjestelmään tai s-postiin kilpailut@salonpursiseura.fi.

manage2sail on suositeltu vaihtoehto.

Purjehdusohjeen 2020 ja kilpailukutsun voit ladatata täältä.

S-postiin pitää ilmoittaa vähintään seuraavat tiedot: Veneen nimi, malli (sis köli tai rikivaihtoehto), purjenumero, FinRating luku, kipparin nimi ja puhelinnumero, miehistön lukumäärä ja "muut tiedot"

Kilpailun luokat: FR, DH  ja Retkiluokka.

FR luokka voidaan jakaa kahteen luokkaan FR1 ja FR2  kokonaismäärän  ja ilmoittautuneiden veneiden mukaan.

ILMOITTAUTUNEET 2020