Y-tunnus: 0139539-0 Pankki: FI88 5410 7840 0140 29

© 2019 Salon Pursiseura ry info(at)salonpursiseura.fi

KASNÄS REGATTA

Talkoovoimin toteutettava Meripäivät on Salon Pursiseuran suurin vuosittainen ponnistus. 

Kasnäs Regatta purjehditaan elokuussa Meripäivien yhteydessä. Käytössä on LYS-tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun LYS-rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Perjantai-illasta lähtien, kilpaileville veneille on varattu paikat Kasnäsin vierassataman satama-altaasta. Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo 10.00 ja ensimmäinen vene starttaa radalle klo 11.00. 

Kilpailun jälkeen on luvassa saunomista ja jälkipelien virittelyä upeassa Kasnäsin rantasaunassa. Saunan jälkeen alkavat varsinaiset After Seiluut Kasnäsin ravintolassa, jossa voimme nauttia regattaillallisen saaristolaispöydästä. Illan ohjelmassa on myös kisan palkintojenjako ja mukavaa yhdessäoloa ja iltajammailua Kasnäsin ravintolan katetulla terassilla musiikin tahdissa vaikka valomerkkiin saakka.  

Luvassa on hieno purjehduskilpailu ja merihenkinen viikonloppu Kasnäsin vesillä ja satamassa! Sauna ja koko miehistön yhteinen regattaillallinen kruunaavat kisapäivän, ja venekuntien kipparit ja kokit pääsevät myös helpommalla, kun ei tarvitse kisan jälkeen alkaa ruuanlaittopuuhiin, vaan voi lähteä virkistymään kisasaunaan ja sieltä suoraan illalliselle!

2019 ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautumiset 2.8.2019 mennessä Manage2Sail / Kasnäs Regatta tai  kilpailut(at)salonpursiseura.fi

Täältä löydät kilpailukutsun ja ohjeet

Osallistumismaksu 2.8. mennessä 45 €, minkä jälkeen jälki-ilmoittautuneet (aluksen LYS-standardilla) 9.8. klo 21.00 asti 50€. 

Osallistumismaksu sisältää myös satamamaksut ja rantasaunan.

Lisätietoja: Ilkka Juva, SP:n purjehdusjaoston puheenjohtaja ja Kasnäs Regatan kilpailupäällikkö 

puh. 0400-327887

 

ILMOITTAUTUNEET