DSC_0356-2.jpg

ASTRUM KASNÄS REGATTA

Astrum Kasnäs Regatta 2021 purjehditaan 7.8.2021.

Käytössä on FinRating tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lisäksi mukana on retkiluokka, johonka tasoitus- ym. sääntöjä sovelletaan paremmin perhepurjehtijoille sopiviksi (mm.  spinnukielto).

Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo 10.00.

Satama-allas on varattu kilpailuun osallistuville veneille perjantai-illasta sunnuntaihin.

Kilpailuun osallistuvilta veneiltä ei peritä satamamaksua. Muut vierassatamassa yöpyjät maksavat satamatarjousmaksun mukaisen satamamaksun (22€/yö tai 35€/2 yötä).

Karavan paikkatarjous 30€/yö

Kilpailun jälkeen kisamiehistöille on varattu rantasauna ja lisäksi käytössä ovat vierassataman naisten ja miesten saunat, sekä huoltorakennuksen suihkut. Kylpylä on myös käytössä erillisellä maksulla.

After Seiluut ravintola Kasnäs Paviljongissa, jossa myös Astrum Kasnäs Regatan palkintojenjako terassilla n. klo 21.30 alkaen. Venekunnille ravintolassa on katettu Saariston noutopöytä edulliseen omakustannushintaan. Ravintola on auki klo 01.00 asti.

Meripäivien alustava ohjelma

2021 ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautuminen 2021 on avattu!

llmoittautuminen 3.8.2021 klo 10:00 mennessä manage2sail järjestelmään tai s-postiin kilpailut@salonpursiseura.fi.

manage2sail on suositeltu vaihtoehto.

Purjehdusohjeen 2021 ja kilpailukutsun voit ladatata täältä.

S-postiin pitää ilmoittaa vähintään seuraavat tiedot: Veneen nimi, malli (sis köli tai rikivaihtoehto), purjenumero, FinRating luku, kipparin nimi ja puhelinnumero, miehistön lukumäärä ja "muut tiedot"

Kilpailun luokat: FR, DH  ja Retkiluokka.

FR luokka voidaan jakaa kahteen luokkaan FR1 ja FR2  kokonaismäärän  ja ilmoittautuneiden veneiden mukaan.

ILMOITTAUTUNEET 2021