DSC_0356-2.jpg

KASNÄS REGATTA 2020

Kasnäs Regatta purjehditaan elokuussa. Käytössä on FinRating tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo 10.00 ja ensimmäinen vene starttaa radalle klo 11.00.

Satama-allas on varattu kilpailuun osallistuville veneille perjantai-illasta sunnuntaihin pois lukien lauantaina päivällä jolloin satama-allas on varattu toisen tapahtuman käyttöön.

Kilpailuun osallistuvilta veneiltä ei peritä satamamaksua. Muut  vierassatamassa yöpyjät maksavat normaalin satamamaksun 27 €/ vrk tai 42 € / vrk sis. kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö (2 aikuista 2 lasta).

Kilpailun jälkeen kilpailijoilla on käytössä vierassataman naisten ja miesten saunat sekä huoltorakennuksen suihkut. Kylpylä on myös käytössä erillisellä maksulla klo 21.00 asti (uintiaika päättyy klo 20.30).

Koronasta johtuen Kasnäsillä tehostettu siivousohjelma sataman WC- ja saunatiloissa.

Kasnäs regatan palkintojenjako suoritetaan Kasnäs Paviljongin terassilla klo 19.30 alkaen.
Venekunnille ravintolassa on katettu Saariston noutopöytä 21 € omakustannushintaan. Ravintola on auki klo 23 asti (keittiö klo 21.30).

2020 ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautuminen 4.8.2020 klo 10:00 mennessä manage2sail jäjestelmään tai s-postiin kilpailut@salonpursiseura.fi.

manage2sail on suositeltu vaihtoehto.

Purjehdusohjeen ja kilpailukutsun voit ladatata täältä.

S-postiin pitää ilmoittaa vähintään seuraavat tiedot: Veneen nimi, malli (sis köli tai rikivaihtoehto), purjenumero, FinRating luku, kipparin nimi ja puhelinnumero, miehistön lukumäärä ja "muut tiedot"

Kilpailun luokat: FR, DH  ja Retkiluokka.

FR luokka voidaan jakaa kahteen luokkaan FR1 ja FR2  kokonaismäärän  ja ilmoittautuneiden veneiden mukaan.

ILMOITTAUTUNEET 2020