DSC_0356-2.jpg

ASTRUM KASNÄS REGATTA

Kasnas Logo.gif

Astrum Kasnäs Regatta 2022 purjehditaan 6.8.2022.

Käytössä on FinRating tasoitussääntö ja ratavaihtoehtoja on useampia pituudeltaan 16-27 mpk. Lisäksi mukana on retkiluokka, johonka tasoitus- ym. sääntöjä sovelletaan paremmin perhepurjehtijoille sopiviksi (mm.  spinnukielto).

Lähtö- ja maalialue on Kasnäsin marinan edustalla.

Regatta on mukana Turun rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä.

Kilpailun kipparikokous pidetään Kasnäsin penkereen paviljongissa lauantaina klo 9.30

Satama-allas on varattu kilpailuun osallistuville veneille perjantai-illasta sunnuntaihin.

Kilpailuun osallistuvilta veneiltä ei peritä satamamaksua. Muut vierassatamassa yöpyjät maksavat satamatarjousmaksun mukaisen satamamaksun (30€/yö tai 50€/2 yötä).

Karavan paikkatarjous 30€/yö

Kilpailun jälkeen kisamiehistöille on varattu rantasauna ja lisäksi käytössä ovat vierassataman naisten ja miesten saunat, sekä huoltorakennuksen suihkut. Kylpylä on myös käytössä erillisellä maksulla 8€/hlö.

After Seiluut ravintola Kasnäs Paviljongissa klo 19-00 ja After Sail Buffet 19-21.  Astrum Kasnäs Regatan palkintojenjako n. klo 21.30 alkaen. Venekunnille ravintolassa on katettu Saariston noutopöytä edulliseen omakustannushintaan.

Eikä unohdeta Kasnäsin loistavia palveluja, uusi Kasnäs Paviljong, kylpylä uusine ulkoaltaineen, hotelli, ravintola, minigolf, uimaranta, karavaanialue, kauppa, sataman terassi.

Uusi Kasnäs Paviljong on avoinna!

Astrum Kasnäs Regatta

Astrum Kasnäs Regatta

ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

llmoittautuminen 2.8.2022 klo 10:00 ja jälki-ilmoittautuminen 4.8.2022 klo 12:00 mennessä manage2sail järjestelmään tai s-postiin kilpailut@salonpursiseura.fi.

manage2sail on suositeltu vaihtoehto.

Purjehdusohjeen, kilpailukutsun ja muut ohjeet voit ladatata täältä.

S-postiin pitää ilmoittaa vähintään seuraavat tiedot: Veneen nimi, malli (sis köli tai rikivaihtoehto), purjenumero, FinRating luku, kipparin nimi ja puhelinnumero, miehistön lukumäärä ja "muut tiedot"

Kilpailun luokat: FR ja Retkiluokka.

FR luokka voidaan jakaa kahteen luokkaan FR1 ja FR2  kokonaismäärän  ja ilmoittautuneiden veneiden mukaan.

Kilpailun liveseurantaan käytössä on vapaaehtoinen eStella. Mikäli olet jo asentanut eStellan ja sinulla on käyttäjätunnus niin sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Uusien eStella käyttäjien rekisteröinti täältä.

Asenna ohjelma myös puhelimeesi.

ILMOITTAUTUNEET 2022

LIVESEURANTA 2022